ASA OSIGURANJE uvodi na tržište nove proizvode dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

Biscani.net
3
Kontinuirani razvoj kompanije je osnova poslovanja ASA Osiguranja. Trudimo se da našim klijentima obezbjedimo najbolju moguću uslugu uz široku lepezu proizvoda. S tim u skladu je i plasman novih proizvoda čiji je glavni cilj da omogući našim klijentima lakšu brigu o vlastitom zdravlju.

Riječ je o pet novih paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium. Paketi su kreirani tako da svi klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. Neovisno o tome koji paket odaberete dobićete veliku podršku u brizi i čuvanju onoga što nam je svima najbitnije – zdravlja. To postižemo putem mreže naših partnerskih zdravstvenih ustanova koje vam obezbjeđuju kvalitetnu i brzu uslugu, te provjerene stručnjake, naravno uz brzo i jednostavno ugovaranje termina pregleda bez nepotrebnog čekanja u redovima.

Više informacija o paketima i načinima zaključenja polica možete pronaći klikom OVDJE!

„Uvijek smo poslovali kao društveno odgovorna domaća kompanija pa smo i sada, slijedeći te principe, kreirali proizvode na način da smo imali u vidu potrebe naše zajednice. Novi proizvod, dobrovoljno zdravstveno osiguranje je u potpuno prilagođen potrebama naših klijenata. Kada ovome dodamo posebne uslove koje ćemo obezbjediti našim klijentima u okviru poliklinika zdravstvene ustanove Eurofarm, također jedne od članica ASA/Prevent Grupacije sigurni smo da da ćemo u cjelosti zadovoljiti potrebe naših klijenata, te time ostvariti svoju misiju.“ – istakao je Feđa Morankić Predsjednik Uprave ASA Osiguranja.

Plasmanom ovih proizvoda ASA Osiguranje se etablira kao kvalitetna i stabilna domaća kompanija koja teži razvoju i očuvanju ne same sebe i svog poslovanja nego i svog okruženja.

„S obzirom na vrijeme u kojem živimo i socioekonomske prilike koje nas okružuju smatramo da je ljudima potrebno skrenuti pažnju na brigu o zdravlju i svima učiniti što pristupačnijom kvalitetnu zdravstvenu uslugu.“ – zaključio je g. Morankić.