AUUU, JANO: Došla je zakopčana do grla, a kad se skinula pokazala je NAJVEĆE prirodne grudi na estradi! (FOTO)

telegraf.rs
Snimanje novogodišnjeg programa televizije DM Sat okupilo je u Požarevcu, kao i svake godine, brojne ličnosti sa estrade, ali i iz drugih sfera. Kako to obično biva, pjevačice se uglavnom takmiče koja će od njih pokazati bolju liniju, koja će biti zategnutija, a koja imati bujnije grudi, i privlačniju g*zu.

Goca Božinovska pokazala je da sjajno izgleda u 53. godini, o čemu smo već pisali, dok je njena 10 godina mlađa koleginica Jana Todorović pokazala svoje bujno poprsje, koje uvijek nekako dođe u prvi plan gdje god se pojavi.

Jana je došla u crveno-crnoj kombinaciji, zakopčana do grla, ali…samo na nekoliko minuta! A čim je skinula crvenu bundicu…pokazala je svoj najveći atribut!

Poznato je da je Jana jedna od pjevačica koja se može pohvaliti najvećim grudima na domaćoj estradi (i to prirodnim), a haljina koju je obukla za ovaj događaj dodatno ih je istakla.

Vjerujemo da ni Jani nije bilo lako da se izbori sa ovolikim poprsjem…što je u nekoliko navrata i sama pokazala. Jana je cijele večeri bila vesela, nazdravljala je i pijuckala… A sigurni smo da su muškarci “bacali oko“ na njene grudi, koje, kako nam se čini, nikad nisu bile veće!


73

Anketa

Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...