Dok je ona u Zadruzi, PROCURILE P**NO SLIKE MACE DISKRECIJE: Evo koliko je novca tražila za s*ks!

republika.rs
Starleta Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija napravila je profil na jednom popularnom sajtu za odrasle, gdje je nudila s*ks za novac, i to po nimalo naivnoj cijeni!

Naime, Maca je na p*rno-sajt okačila niz fotografija na kojim potpuno gola u raznim pozama privlači potencijalne klijente i mušterije. Starleta je posebnu pažnju posvetila g*zi i međunožju, te ih više puta fotkala u krupnom kadru, a da bi stvar bila još upečatljivija, fotografisala je i samu sebe kako se dodiruje po intimnim dijelovima.

Na većini slika, pored grudi, zadnjice i međunožja, vidi se i Senadino lice, tako da nema sumnje da je riječ o njenom obnaženom tijelu. Pored toga, Maca je na profil okačila i četiri javna snimka, na kojim se sama mazi i zadovoljava. Kako bi potencijalnim klijentima bilo u potpunosti jasno šta želi, ona je to do detalja i opisala. Kao svoje ime napisala je Maca Diskretno i navela da želi samo slobodan odnos sa muškarcima.

Kao grad u kome živi navela je Beograd, a istakla je da je njen idealni s*ksualni partner ni manje ni više nego biznismen. Zatim je dodala da preferira grub s*ks, voli samo velike muške polne organe, a kako sama tvrdi, “smoki“ ne dolazi u obzir. Maca je kao tarifu navela 500 eura po satu, a kako bi čitavu proceduru olakšala, te kako bi muškarci mogli lakše da kontaktiraju s njom, ostavila je i svoj broj mobilnog telefona.

Maca je na sajtu za odrasle ubrzo privukla veliku pažnju, a njen profil pogledan je 14.515 puta.

ŠOK FOTO bez cenzure, ukoliko imate više od 18 godina pogledajte OVDJE.


18

Anketa

Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...