Evo gdje je Jelena Karleuša provela praznike

virealni.online

Dok planiraju godišnjicu kojom će 28 juna proslaviti 10 godina braka, Jelena Kraleuša i Duško Tošić uživaju u Istanbulu.

Duško Tošić igra za fudbasli klub Bešiktaš, a JK kad god ima slobodng vremena, sa kćerkama Atinom i Nikom dolazi kod supruga u Tursku,tako je bilo i za prvomajske praznike.

Naše kćerke su navikle na ovakav način života i raduju se kada idu u Istanbul jer su mnogo vezane za tatu, Duško je izuzetno brižan i posvećen otac, tako da naše djevojčice prosto uživaju kada su i sa njim kaže Jelena i dodaje da im vrijeme koje zajedno provedu u Turskoj proleti za tren.

Svaki slobodan minut koji imamo Duško i ja koristimo da budemo zajedno i sa našim djevojčicama provodimo kvalitetno vrijeme,veoma je teško da uskladim svoje koncerte i poslovne obaveze, koje iziskuju česta putovanja, sa Duškovim utakmicama.

Ali kada postoje ljubav i volja da brak opstane, sve se može,ako dvoje ljudi radi na svom odnosu i daje sve od sebe da sačuvaju porodicu i brak, na čemu su godinama predano radili i u šta su ulagali, onda se nađe i način da se sve uskladi, pa čak i neki mali hirovi ispune kaže Jelena koja tvrdi da svoju ljubav sa suprugom slavi svaki dan, pa im poseban povod nije potreban.


46

Anketa

Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...