IMAŠ SAVRŠENU G*ZU! POLJUBILA BI JE! Nakon što je smršala 50 kg – ODUŠEVILA Karleušu u Zvezdama Granda!

telegraf.rs
Nastup Nevene Mirčić (25) u ``Zvezdama Granda`` će se vjerovatno dugo prepričavati, a djevojka iz Aleksinca je moćnim glasom oduvala konkurenciju. Koliko je Nevena, inače vaspitačica po zanimanju, bila dobra, možda najbolje pokazuju silne pohvale koje joj je uputila Jelena Karleuša.

– Ja sam tebe negdje lijepo doživjela. Došlo mi je u jednom momentu da izađem na scenu i poljubim te. Ti mi dođeš kao dekontaminacija za uši, jako si talentovana, predivno si se obukla. Ti djevoko imaš savršen stil, i biću malo indiskretna, ali, kad si se ti okrenula, ja sam vidjela jednu savršenu veliku pozadinu, ti si kao Kim Kardašijan. Ako ti iko ikad kaže da smršaš, samo nemoj u tom srednjem dijelu da mršaviš nikada, pošto je to savršeno. Ja kad bih ovakvu pozadinu imala, bila bih najsrećnija na svijetu – rekla je oduševljena Karleuša.

– Prije četiri godine sam imala 113 kilograma, i smršala sam nekih 50 kilograma, za godinu i po dana, međutim, ja sam se zaljubila, bilo mi je sve lijepo i krenula sam malo više da jedem. Sada imam 76 kilograma, ja mislim, i trebalo bi da skinem još desetak kilograma – ispričala je Nevena nakon što ju je Saša Popović kritikovao što nije smršala kao što mu je obećala.


22

Anketa

Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...