Jedna od najvećih krađa ikad: Navijač Barcelone objavio sve situacije u kojima je Bayern oštećen u Madridu

Index.hr

“LOPOVE, opljačkao si nas”, urlali su Bayernovi nogometaši na suca Kassaija nakon utakmice protiv Reala.
Podsjetimo, Bayern je u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka žestoko pokraden u Madridu te je Real, uz pomoć mađarskog suca, nakon produžetaka slavio 4:2 i ukupnim rezultatom 6:3 prošao dalje.
“Ovakve pljačke jednostavno se ne smiju događati u Ligi prvaka. Od početka je bilo očito što se događa. Kad te ovako netko osramoti i naruga ti se, možeš biti samo jako bijesan”, rekao je Bayernov nogometaš Arturo Vidal nakon utakmice o kojoj danas priča cijeli svijet.
Jedan navijač Barcelone izdvojio je sve situacije u kojima je Bayern oštećen u Madridu. Taj video, u kojem je ova krađa opisana kao jedna od najvećih u povijesti sporta, objavljen je na Facebook stranici Barceloninih navijača i pogledan je već pet milijuna puta.

Dodajmo i to da je Barcelonin igrač Gerard Pique ponovno provocirao realovce – ovaj put je na Twitteru objavio samo tri točkice kojima je sve rekao. Odgovorio mu je kapetan Reala Sergio Ramos i podsjetio da je Barcelona četvrtfinale Lige prvaka izborila uz sudačku pomoć protiv PSG-a, a zvijezda Reala strahuje i da bi večeras Juventus mogao biti pokraden na Camp Nouu.

 


0

Anketa

Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...