Novak Đoković je posljednjih godina samo za obrazovanje u Srbiji dao nevjerojatan iznos novca

index.hr
Supruga Novaka Đokovića gostovala je u jutarnjem programu jedne srbijanske televizije i otkrila detalje iz svog života koji do sada nisu bili poznati.

Supruga Novaka Đokovića gostovala je u jutarnjem programu jedne srbijanske televizije i otkrila detalje iz svog života koji do sada nisu bili poznati.

Javno je progovorila i o novim projektima Fondacije Novak Đoković koja izdvaja ogroman novac za obnovu škola i vrtića u Srbiji.

Jelena je danas supruga najbogatijeg sportaša u Srbiji i direktorica Fondacije Novak Đoković, ali je njezin životni put bio puno teži nego se do sada pretpostavljalo.

Jelena je otkrila da je počela raditi s 14 godina kako bi skupila dovoljno novca za studij u Italiji.

“Radila sam kao šankerica, kuhala sam kavu i radila u kladionici kako bih skupila novac za kartu do Italije gdje sam htjela studirati”, otkrila je Jelena koja je budućeg supruga upoznala nakon što je upisala studij.

Fondacija Novak Đoković djeluje već deset godina, a do sada  je samo za pomoć obrazovanju u Srbiji donirala više od deset milijuna eura, odnosno više od 73 milijuna kuna.

Novak Đoković i njegova supruga obnavljaju škole i vrtiće u domovini, a tu ne prestaje njihov humanitarni rad. Osim u obrazovanje djece, uključeni su u brojne projekte koji pomažu mladim poduzetnicima u njihovoj zemlji.

Catching up on our @orgnlmagazine May issue. Lots to learn! 🙇‍♀️🐻🗞 _ Dobar dan, dobar maj! 👉Spremili smo vam poslepraznični poklon, novi broj #ORGNLmagazine! 💡📰🗞U majskom broju vam #ekskluzivno donosimo priče najpoznatijih srpskih i svetskih di-džejeva – Marka Nastića (@markonast), Aleksandre Duende (@aleksandra.duende) i Pamele Katz (@pamelatick). Pričali smo i sa Hristinom Popović (@hristina_popo) o tome kako je osvojila Severni pol, zatim sa čuvenim dizajnerom Savom Čvekom, koji nam je poručio da ako želimo da uspemo, treba da se okružimo dobrim ljudima. 🤝Pisali smo i o glumi, umetnosti, mentorima, klimatskim promenama i mnogim drugim zanimljivim stvarima i idejama koje menjaju svet. Zato, trk do trafike, gde vas čeka prozor u svet, kao i mnoge druge #originalne priče. . . . #daretobeoriginal #original #novibroj

Objavu dijeli Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) Svi 4, 2018 u 10:55 PDT


0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...