PARTY TOUR: Pred vratima nam je nova zabava!


Svima nama je već dosadilo ovo zimsko vrijeme. Dani puni hladnoće,snijega i kiše. Dok trepnemo već je noć i ne znamo kako nam je dan prošao. A mi svi tek smo počeli da se budimo i razbuđujemo.

Srećom imamo rješenje za sve to,da nam rastjera tu tmnuru atmosferu i donese sezonu zabave prije vremena.

Naime,riječ je o novom zajedničkom projektu mladih iz Bosne i Hercegovine i Engleske. U pitanju je PARTY TOUR.

Šta je to „Party Tour“?

„Party Tur“ je manifestacija koja se održava u više gradova u određenom vremenskom periodu od mjesec dana do godinu dana.

O čemu je riječ ovdije?

Riječ je o tome da su mladi parti entuzijasti riješili da preuzmu stvari u svoje ruke i da nam dovedu najbolje europske te svijetske zabave na naša područja. A da to nisu festivali na koje čekamo po skoro čitavu godinu.

Dobro, shvatili smo to. Sad nam recite o čemu je stvarno riječ?

Da pređemo odmah na stvar, kao što smo naveli u gornjem tekstu radi se o partijima koja će se održavati po čitavoj Bosni i Hercegovini, uključujući i naš kanton. Kako smo dobili informaciju od tima organizatora, svaki grad će imati drugu atmosferu,druge DJ-eve, druge žanrove i različite nagradne igre, ovisnosti o tome kako se rasporede.

Može više detalja, ako nije problem ?

Početak ove manifestacije je 19. Marta u klubu „Atila“ u Bosanskom Petrovcu.(Zašto baš Petrovac? Zašto ne Bihać ili Sanski Most ili neki drugi grad?) , to ni mi tačno ne znamo zbog čega baš tamo,ali iz nekog razloga tamo počinju.

Karte su za momke 3 KM (konvertibilne marke) a za cure 2 KM (konvertibilne marke), kako su nam rekli iz tima, sav prikupljeni novac od prodaje karti će biti usmjeren na samo poboljšanje cijeloga ovog iskustva.


11

Anketa

Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...