ŽELJKU SAMARDŽIĆU PREMINUO SIN: Potresni detalji! Najgori dani porodice Samardžić!

srbijadanas.com
1
Željko Samardžić preživio je tešku porodičnu tragediju. Njegov sin, kojeg je sa suprugom Majom dobio nakon rođenja prve kćerke Sanje, preminuo je osamdesetih godina, i to kao beba, svega nekoliko mjeseci nakon rođenja. O toj nesreći neprikosnoveni ljubimac ženske publike nerado govori. Zapravo, za sve ove godine, pjevač je samo u jednom intervju kratko ispričao o bolu koja ni dan-danas ne prolazi.

– Naše drugo dijete bio je sin koji je preminuo kao beba, a to su rane koje ne zacjeljuju dok ste živi. Ostala je beskrajna tuga i praznina. Shvatite me o tome ne volim da pričam – bilo je sve što je Samardžić rekao.

Međutim, njegov blizak prijatelj, dobro upućen u patnju koju je proživio pjevač je progovorio.

– Odlično se sećam tog perioda. Željko i njegova supruga su gubitak sina teško podneli. To im je bolna rana i zato ih treba razumeti što o tome nikada ne žele da pričaju. Tek što je došao na ovaj svet, mališan ga je ubrzo i napustio. Bili su to najgori dani u porodici Samardžić. Željkova i Majina prva ćerka Sanja bila je mala i nije znala kroz šta prolaze njeni roditelji, ona im je tada bila jedina uteha – priča Željkov kućni prijatelj.

On kaže da je Samardžić nakon tragedije žarko želio da ponovo dobije sina, ali mu je Bog poslao dvije kćerke Danijelu i Minju, koje kao i Sanju beskrajno voli.

– Sve ove godine Željku su utjeha ćerke i unuci, za koje živi. I muzika ga je na neki način vratila u život. Želio je porodicu sa mnogo djece i potajno se nadao da će ponovo dobiti sina. Maja mu je podarila tri kćerke, kojima je on maksimalno posvećen i koje su cijeli njegov svijet. Sina, nažalost, nije imao, ali zato ima unuke, na koje je preponosan – završava Željkov prijatelj.


Anketa

Gdje je pizza najbolja u Bihaću ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...