ZAMALO TUČA U ZVEZDAMA GRANDA! Marija na silu izvela Viki iz studija jer je uvrijedila Anu Bekutu, a Karleuša joj poručila SELJANKO, GLUPA SI I IRITANTNA!

ekskluziva.ba
Večeras je u Zvezdama Granda došlo do najvećeg okršaja do sada. Viki Miljković je uspjela iznervirati ženski dio žirija. Ona se prvo zamjerila sa Anom Bekutom, u čiju odbranu su stale Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Lukas je uvidjevši da raspravi nema kraja takmičarima Zvezda Granda odnio stolice kako bi odmorili dok "rat" ne završi.

Sukob je počeo kada se Popović obratio Bekuti riječima: Hajde da čujemo gospođu inhalatorku.

Na to je Bekuta upitala šta ju je napao kao Viki, jer ona nema problem sa ušima i nosem.

– “Povraća mi se od vas dvoje. Želudac me boli. Šalim se, Sale, ne povraća mi se od tebe, nego samo na Viki”, rekla je Bekuta, a Viki je odmah upala u razgovor i rekla kako bi bilo dobro da povraća jer bi smršala.

Ove riječi su pogodile Bekutu, te joj je rekla kako vrijeđa nisko, primitivno i bijedno. Viki joj je rekla kako ne vrijeđa već joj samo želi da smrša.

U Bekutinu odbranu je prva stala Jelena Karleuša, pa je oplela po Viki: “Prije si, Viki, bila samo glupa, a sada si glupa i iritantna. Šta ti, bre, znači da Ana treba da smrša? Odgovori mi”, bijesnila je JK.

Marija Šerifović nije mogla da sluša šta Viki priča, pa je otišla do njenog stola i sa sve stolicom je izvela iz studija. Viki nije prestajala da priča, te je željela da nastavi raspravu, pokušala je da se vrati u studio, no Marija ju je uspješno držala za ruke i nije joj dala da to uradi. Dok je Viki zvala pomoć, Jelena joj je poručila kako je seljanka koja vrijeđa na seljački primitivan način.


35

Anketa

Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...