Foto: Reddit, Imgur

Na ovim svadbama su se događale čudne stvari… Pogledajte što je jedan lik iznajmio za sestrino vjenčanje i što je pisalo u najnepristojnijom pozivnici na svijetu.

Ovakav prvi ples nitko nije očekivao.Jedan lik je iznajmio ljamu za sestrino vjenčanje.Tko je ovo u pozadini?!Jedna obiteljska poslije vjenčanja…Najnepristojnija pozivnica za vjenčanje ikadBez komentara.Kad krivoj osobi daš da uredi svadbene fotografije…“Moj muž je napravio vanjski WC za goste na svadbi.”Ova gošća je silno htjela izgledati kao da je ona mladenka.Ovo ne izgleda baš kao najljepši dan u njenom životu.U Rusiji je tepih dio tradicije.Nemoj ako želiš imati djecu…Može li romantičnije od ovoga?Morala se pohvaliti klopom.Zaboljet će ga glava ako se ne makne…Srceparajuća snimka pokazuje kako je labrador mahao repićem dok ga je vlasnica ostavljala
Foto: I Paw’d It Forward

“Ovako izgleda pas koji je upravo ostavljen.”, napisalo je sklonište I Paw’d It Forward u svojoj Facebook objavi u kojoj su podijelili srceparajuću snimku nadzorne kamere.

U videu se može vidjeti vlasnica Tesla auta koja se zaustavila na jednom okretištu, pustila psa van te s njim krenula prema šumi. Uzbuđeno je mahao repićem. Kad je on otišao par metara dalje, ona se brzo okrenula i trčala prema autu te pobjegla.Labrador se vratio i zbunjeno gledao te svojim repićem sve slabije mahao. Shvatio je da nešto nije u redu.

Na svu sreću, nije dugo ostao sam. Sklonište I Paw’d It Forward je saznalo za njegov slučaj te se pobrinulo da bude u dobrim rukama.

(lajk.hr/Index.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.