Većina izuma stvorena je da nam živote učini jednostavnijima, no tanka je granica između genijalnih i suludih ideja. Ovi izumi će vam možda izgledati čudno, no postoje ljudi koji ih stvarno koriste. 🙂

Naočale za gledanje u više smjerovaNešto za one teško prehlađene kojima cijelo vrijeme curi nos…Brnjica u obliku kljunaSušenje odjeće pomoću autaKišobrani za obućuModni dodatak za nošenje kućnih ljubimacaMajica za mameNaprava za lakše stavljanje čarapa na nogeRalicama za obuću čistit ćete snijeg dok hodate…Čaša za one koji se žele osjećati voljeno dok piju kavuRuksak s rukom koja vam drži mobitelNešto za one koji se ne vole saginjati…Za muškarce koji žele da im se žena malo odmori…Kravata s tajnim spremnikom za pićeNaprava koja će vam oblikovati nos16 fotki koje će vas na prvi pogled totalno zbuniti

Uz toliku količinu fotografija koje nastaju u današnjem vremenu, nije čudno uhvatiti trenutak koji može biti prilično izazovno shvatiti na prvi pogled.

Pogledajte ovu zbirku fotki zbog kojih ćete na prvi pogled imati upitnike iznad glave, ali već na drugi ćete ih shvatiti. 😀Ovo nije pas, nego ošišana dlaka 😀Jako duga mačka?Vidite li strelicu na glavi lijevog psića?

Teče voda? pogledajte još jednom…(lajk.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.