Škole su zbog koronavirusa zatvorene, a ako ste roditelj male djece, onda vam ovi dani nisu baš jednostavni, pogotovo ako imate zadatak raditi od kuće.

Ovi roditelji su odlučili podijeliti svoje probleme s ostalima, pogledajte kako su im djeca zakomplicirala život u karanteni.

Foto:Boredpanda

#1 “Znam da je virus strašan, ali pokušajte kod kuće raditi dok je iza vas 4-godišnjak koji misli da je Spider-Man.”#2 “12. dan izolacije: Danas su moja djeca htjela da za ručak obučem vjenčanicu. Nisam se uspjela izvući.”#3 “Možda nismo trebali žrtvovati psa…”#4 “Tek je drugi dan, a naše dijete je već razbilo televizor.”#5 “Karantena nam ne ide baš najbolje…”#6 Kako napraviti da djeca budu zauzeta dok si kod kuće i obavljaš ozbiljnije poslove…#7 “Ovo sam ugledao ispred jedne kuće kad sam se vraćao iz šetnje.”#8 “10. dan karantene: Mislim da naše dijete ima jezive planove…”#9 Kako raditi od kuće kad oko sebe imaš malu djecu…


#10 “Koristila sam svoje suze kako bih očistila ovo.”#11 Mačka: “Djeca su odustala od škole, pošaljite mi pomoć!”#12 “Moj prijatelj je kupio 18 rola WC papira, njegova djeca su ih bacila u kadu.”#13 “Kako raditi od kuće kad kraj sebe imaš ovu malu teroristicu?”#14 “Ovako moj posao na daljinu izgleda ovih dana…”#15 “Bacili smo 100 dolara na LEGO kockice, naša djeca nisu bila zainteresirana. Našli su nešto drugo što im je bilo zanimljivije.”(virealno.com)