Svi mi ponekad doživimo one trenutke u kojima shvatimo da smo imali nevjerojatnu dozu sreće. Bez obzira je li riječ o malim nezgodama ili trenucima kad nam je čudo spasilo život, lijepo je znati da si rođen pod sretnom zvijezdom.

Pogledajte što se ovim ljudima dogodilo. 🙂

“Nekoliko centimetara me dijelilo od hitne pomoći i bolnice.”

“U posljednji tren sam na bankomatu uočio uređaj za krađu podataka s kartice.”“Mog pradjeda su u ratu umalo upucali ravno u srce. Kovanice koje je imaju u džepu zaustavile su metak i spasile su mu život.”Vlasnik ovog auta je zaista sretna osoba.Evo zbog čega je dobro nositi zaštitne naočale.Vjetrobransko staklo je zaustavilo sjekiru koja je išla ravno prema suvozačici…“Malo mi je falilo da slučajno zapalim svoju mačku.”Vlasnici ove kuće imali su nevjerojatnu sreću.Mobitel je radniku spasio nogu. Električna pila mu je ispala iz ruke.“Malo je falilo da u 4 ujutro operem zube kremom za noge.”Ovo je bilo blizu!“Ovaj novčanik je spasio mog djeda.”Zbog ovakvih stvari samo hrabri ljudi igraju hokej na ledu.I loptica za golf može biti opasna.Vjenčani prsten je umalo završio u kanalizaciji…(lajk.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.