Foto: Reddit

Čovjek je po svojoj prirodi oprezno stvorenje koje uspješno detektira opasnosti i na vrijeme se zaštiti. Međutim, ponekad stvari izgledaju strašnije nego što zapravo jesu. U nastavku ćete vidjeti 15 zanimljivih prizora koji pomalo izgledaju kao da su slikani na nekom drugom svijetu.

Za one koji bi htjeli imati zmaja kao kućnog ljubimca…Ova zgrada u Singapuru je zapravo trokutastog oblika. Zbog kuta slikanja izgleda kao da se sastoji od jednog tankog zida.Na kraju svijeta… ili ipak ne. 😉Ovi čudni znakovi na drvetu zapravo su malo umjetničko djelo djetlića.Opustite se, ovo je samo morski leopard, životinja iz porodice tuljana. 🙂Crna jaja skuhana u vulkanskoj dolini… Kažu da vam jedno pojedeno jaje produlji život za 7 godina.Gljive su napravile krug u travi…Kućica morskog leptira se razgradila u vodi.


Ovo nije scena iz filma “Jurski park”. Riječ je o nozi velikog kazuara, životinje koja živi u Aziji.Jeste li ikad vidjeli albino vranu?Batman spava u dvorištu? Ne, ovo je samo veliki letipas koji je htio malo odmoriti oči… 🙂Misteriozna džungla s prekrasnom plavom vodom…


Nije supermoć, nego statički elektricitet.Ovim ljudima se cijela kuća smrznula.Jeste li ikad vidjeli ovakve zečeve?(lajk.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.