“Spider-Man: Povratak kući”, “Mumija” i “Transformersi: Posljednji vitez na programu multipleksa CineStar Bihać


“Spider-Man: Povratak kući”, “Mumija” i “Transformersi: Posljednji vitez na programu multipleksa CineStar Bihać.

“Spider-Man: Povratak kući” (Spider-Man: Homecoming) je novi nastavak franšize o najpoznatijem Marvelovom junaku pod redateljskom palicom Jona Wattsa.

Mladi Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu Kapetan Amerika: Građanski rat započinje samostalno djelovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu “Spider-Man: Povratak kući”.

Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May (Marisa Tomei), a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – The Vulture (Michael Keaton)…

 

“Transformersi: Posljednji vitez” (Transformers: The Last Knight) je akcijska avantura reditelja Michaela Baya, a glavne likove u filmu tumače Mark Wahlberg, John Goodman i Anthony Hopkins.

Pripovjedač Anthony Hopkins nas uvodi u priču historijskim prizorima uz scene viteza na konjima, zapaljenim strijelama do nacističke Njemačke pa sve do savremenog doba. Grad je devastiran, Optimus Prime pluta beživotno u svemiru, a Cade Yeager je tražen od vlasti. Da stvar bude gora, nezaustavljiva sila zla ide prema Zemlji.

 

U dugo očekivanom akcionom filmu “Mumija” (The Mummy), Tom Cruise predvodi glumačku ekipu u spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom svijeta od nastanka civilizacije – “Mumiji”.

Naizgled bezbjedno smještena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofia Boutella) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vrijeme i sa sobom donosi zlo koje je raslo više od hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju.

Od očaravajućih pustinja Bliskog istoka, kroz skrivene labirinte ispod današnjeg Londona, “Mumija” donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svijet bogova i čudovišta.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...