Svijet je pun čudnih prizora. Pogledajte što je netko našao u svom vrtu, kako je završio dan ženi koja je išla na nečije vjenčanje ili što je netko zaključao u gradu umjesto bicikla. 🙂

Ono kad vaša kreativnost izgleda pomalo…hmmZbog čega joj je trebao miš na mobitelu?Ovu fotku ćete morati malo bolje pogledati…Osoba je u vrtu našla čudne šarene mahunarke…“Upomoć, nokti mi gore!”Mineral rodokrozit izgleda kao neka čudna vrsta voća.Kako uopće objasniti ovu sliku?Priroda je na zmiji nacrtala čudan smajlić…Čudak je u gradu zaključao bicikl, ali onaj sobni.Ono kad ideš na nečije vjenčanje, no dan ne završi onako kako si očekivao…


Ovdje je sve jasno.Nije htio bacati novac na nove vodootporne cipele.Frizuru je napravila pomoću… zmije.Jeste li ikad vidjeli čudniji bicikl?Juha od tipkovniceNi sama ne zna je li krenula u grad ili se vraća.Kako je ovo uopće moguće?Što je ovo crno? Karijes? 🙂(lajk.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.