3 razloga zašto ti se počeo sviđati netko izvan tvoje veze


ČAK i one u monogamnim i stabilnim vezama, može fizički privlačiti netko drugi.

1. Jedno od vas ili oboje osjećate stres zbog nečega u vezi

To mogu biti financijski problemi ili činjenica da stres na poslu ubija vaš seksualni život. Uz svakodnevne stresne situacije u vezi, jedno od vas ili oboje mogli bi baciti oko na nekoga drugoga. Naime, kada se oba partnera u vezi osjećaj napeto i pod pritiskom, vrlo je teško pokazivati pozitivne emocije, odnosno ljubav jedno prema drugome. To ne znači da ljubav više ne postoji, već da se ona ne očituje u dovoljnoj mjeri. A kada nam fali pažnje kod kuće, počinjemo ju tražiti na drugim mjestima.

2. Ne povodite dovoljno vremena zajedno

Ponekad život ispadne na takav način, da postanemo preokupirani drugim obvezama, zbog čega provodimo sve manje kvalitetnog vremena s partnerom, zbog čega se mogu javiti razni problemi, a jedan od njih je i interes za nekog drugog. Jednostavno je: što više vremena provodiš udaljenija od njega, više vremena trošiš na druge, stvarajući savršenu priliku za razvijanje nevinih simpatija.

3. Nisi zadovoljna svojom vezom u ovom trenutku

Zamisli sljedeću situaciju: ti obožavaš trčati, no tvom partneru se ta aktivnost nimalo ne sviđa. Zatim upoznaš nekoga kome se to sviđa i počneš si postavljati pitanja zašto tvoj dečko ne može biti takav. Malo po malo, počneš se s tom osobom sve više povezivati na temelju zajedničkog hobija… Dalje ne trebamo previše objašnjavati. Na tebi je da odlučiš što te čini sretnijom.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...