5. dječji festival u Cinestaru Bihać – Dio zabave i filma po mjeri djece


CineStar Bihać će i ove godine biti najveselije okupljalište roditelja i njihovih mališana. U periodu od 04. do 07. oktobra, CineStar kino dvoranama odjekivat će zvukovi dječjeg smijeha. U ovom periodu u multipleksu CineStar Bihać održat će se peti po redu CineStar Dječiji festival. Ova tradicionalna zabavna manifestacije za cijelu obitelj zasigurno će opet razveseliti sve roditelje i njihove mališane.

Školski dani su u četvrtak 04., i petak 05. oktobra, te učenike očekuje i nagradni natječaj pod nazivom ‘Postani filmski kritičar’ putem kojeg mogu osvojiti besplatnu projekciju filma za cijeli razred ili Acer prijenosno računalo. Sve što je potrebno je da djeca pogledaju i napišu filmsku kritiku filma koji su pogledali.

Obiteljski dani su u subotu 06., i nedjelju, 07. oktobra, u vremenu od 11 do 17 sati. Svi posjetitelji moći će kupiti svoju ulaznicu za 2D projekcije dječjih filmskih hitova po promotivnoj cijeni, a najmlađi uz ulaznicu dobiti i poklone CineStar partnera. U lobbyju kina će biti veliki broj zabavnih sadržaja kao što profesionalni facepainting, druženja s omiljenim CineStar maskotama, ne zaboravite da odlične filmove možete gledati po cijeni od samo 4,5 KM, kao što su ‘Stopalići’, ‘Bijeli očnjak’, ‘Tajni život mačaka’, ‘Kuća magičnog sata’, ‘Vili Kočnica’ i ‘Christopher Robin’.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...