Kako prepoznati da je i ona vodila akciju prošle noći, osim ako nema istu odeću od juče (ili mušku košulju), raščupanu kosu ili šljivu na vratu? Evo odgovora
Muškarce je relativno lako prepoznati čim su imali odnos. Hodaju pola metra iznad zemlje, zvižde i pozdravljaju ljude koje inače izbegavaju u širokom luku.
Ako i niste sami provalili, velika je verovatnoća da će vam se i sam pohvaliti, pogotovo ako je nakon dugog flertovanja konačno ulovio devojku koja mu se sviđa.

Međutim, kako stvari stoje sa ženama? Kako prepoznati da je i ona vodila akciju prošle noći, osim ako nema istu odeću od juče (ili mušku košulju), raščupanu kosu ili šljivu na vratu? Evo odgovora.

1.Više vas privlači

Što ima više spolnih aktivnosti u životu, njeno telo će lučiti više feromona, hemijskih glasnika kojima je cilj da privuku suprotan pol. Zapravo, ako stojite pored nje i osetite vaš motor kako se pali, velika je verovatnoća da je imala akciju prošlu noć.

2.Srećnija je

Istraživanje na 15 hiljada ljudi pokazalo je da su oni koji imaju odnos dva ili tri puta nedeljno, 55 odsto srećniji od onih koji su u periodu suše. Zato posmatrajte te znakove, pogotovo ako je srećnija nego inače.

3.Zgodnija je i mršavija nego inače

Naučnici su dokazali da je ljudsko telo daleko zdravije kad praktikuje odnos. Mišići se razgibaju, krvotok procirkuliše, što je uvek dobro. Ako vam se čini zgodnija nego inače, a nije upisala nikakav novi kurs za vežbanje, znajte šta je u pitanju.

4.Naspavana je

Žene nakon orgazma luče za 30 odsto više hormona prolaktina, koji je zadužen za lakši ulazak u duboki san. Duboki san = dobar san. Ako je vidite naspavanu i ornu za posao, možda je nakon odnosa odlično spavala.

5.Manje je zahtevna

U ovom slučaju uključuje se hormon oksitocin, koji će je učiniti zadovoljnijom, te neće biti toliko razdražljiva. Ovaj znak ćete verovatno najlakše prepoznati.

Zaljubio se u kćerku: ‘Djeco, vaša sestra vam je sada pomajka

Muškarac iz Sjeverne Karoline uhapšen je pod optužbom za incest nakon što je ostavio svoju suprugu i dobio dijete sa svojom kćerkom koju je prije mnogo godina dao na usvajanje

Steven Pladl (42) i njegova kćerka Katie (20) otpuženi su za incest nakon što je njegova bivša žena prijavila policiji da je Katie ostala trudna sa svojim ocem.

Katie su njeni roditelji nakon rođenja dali na usvajanje, no kad je navršila 18 godina odlučila je pronaći svoje biološke roditelje kako bi bila u kontaktu s njima. Njen naum se ostvario – pronašla ih je preko društvenih mreža.

Prije dvije godine došla je živjeti kod njih, zajedno s još dvoje djece koje je par imao. Steven i njegova supruga rastali su se tri mjeseca nakon Kateinog dolaska, a supruga je izjavila nadležnim institucijama kako je zadnjih mjesec dana braka Steven spavao na podu kćerkine sobe.

Od dvoje druge djece saznala je da je Katie trudna i to sa Stevenom, kao i da je otac naredio djeci da svoju sestru nazivaju maćehom.

Kontaktirala je bivšeg supruga i on je priznao da očekuje dijete s Katie te da se planiraju oženiti, iako to zakonski nije moguće.

Dijete su dobili u oktobru prošle godine, a uhapšeni su mjesec dana kasnije. Steven je izašao iz zatvora nakon što je platio kauciju, no Katie je i dalje iza rešetaka, javlja “Daily Mail”. Ne zna se sa sigurnošću kod koga se dijete nalazi.

Ne zna se ko trenutno brine za njihovo dijete.

KAKAV BLAM! Katarina Živković se izdeformisala u fotošopu

Kao i većina njenih koleginice, Katarina Živković se ne libi da iskoristi fotošop za uljepšavanje svog izgleda prije nego što postavi neku fotografiju na društvenim mrežama

Pjevačica Granda otputovala je na odmor na Mauricijus, a na plaži je ispozirala u kupaćem kostimu i podijelila fotografiju sa pratiocima na Instagramu.

Međutim, pjevačica je, čini se kako bi izgledala što ljepše, koristila program za obradu fotografija.

Toliko je iskrivila svoje tijelo da je međunožje dobilo novi oblik, a čini se nešto ima i u donjem dijelu kupaćeg kostima.