6 znakova da je tvoj “ljubazni” frajer zapravo loš


SVE smo imale barem jednog takvog.

1.  On govori ružne stvari na lijep način

“Samo sam iskren” fraza neće ublažiti ono što je izgovorio.

2. Ljuti se kada nemaš vremena za njega

Iako možda misliš kako je slatko to što on želi svaki svoj slobodni trenutak provesti s tobom, u nekim slučajevima to i nije tako slatko. Super dečko će izraziti svoje razočaranje te reći kako mu nedostaješ. Kreten će se naduriti i nabiti ti osjećaj krivnje.

3. Očekuje da ti donosiš sve odluke

To se može činiti super zamišljeno na početku, no s vremenom može postati crvena zastavica svakog odnosa. Normalni muškarci u stanju su izraziti svoje želje. Ovaj, koji se slaže sa svime što ti misliš i kažeš, ili laže ili nema dobar osjećaj za to tko je on pa treba tebe da ga upotpuniš, odnosno ojačaš njegov ego, što ti ne treba u životu.

4. Ne pokazuje druge emocije

Neuspjeh u izražavanju drugih emocija, osim ljubaznosti, može biti znak upozorenja. Pretjerana ljubaznost često može biti pokriće za nedostatak osjećaja samopouzdanja i emocionalne potrebitosti. Zdrave, odrasle osobe znaju izraziti čitav niz emocija te se ne trebaju skrivati iza fasade ljubaznosti.

5. Stalno te zove i šalje poruke

Iako je to u početku slatko, s vremenom je znak ljubomore i nesigurnosti, za što također vjerujemo da nije na popisu osobina tvog idealnog muškarca.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...