GLEDATELJI ovogodišnjeg Big Brothera u nekoliko su navrata bili uvjereni da je pobjednik već poznat, odnosno da o njemu neće odlučiti gledatelji, već je produkcija donijela svoju odluku.

Prvi takav trenutak dogodio se i prije početka showa, kad su se srpski mediji raspisali da Barbara i Tina Šegetin ulaze u kuću samo zato što su prijateljice starlete Soraje Vučelić, koja je bila stanarka BB kuće prije četiri godine.

A photo posted by Tina Segetin (@tinasegetin) on


Nakon početka showa mnogi su isticali privilegiranost obitelji Vasić, koja je stanovala u posebnom tajnom dijelu kuće. Dokaz da su njihove sumnje točne mnogi su vidjeli u razgovoru Rade Vasića i Mirjane Praizović, kad je Rade rekao Mirjani da se smiri i ne tjera Velikog brata da im odbija novac od glavne nagrade.

“Nemoj raditi probleme, da nam se skida novac. Ja taj novac i onako neću dobiti, to će Giba dobiti. Moraš se Gibi obratiti. Jer, tako je dogovoreno, da Giba pobijedi”, rekao je tada Rade.

Produkcija je tada tvrdila da je u pitanju samo obiteljski dogovor Vasića.

Nakon priče o dogovorima, Rade je izletio iz kuće

Nekoliko dana kasnije Vasići su opet počeli pričati o dogovorima.

“Mi smo do kraja tu, ne bojte se”, rekao je Rade.

“Ti si do kraja sezone ovdje, razumiješ”, upitala ga je supruga, a on joj je kimnuo. Razgovor je prekinuo Mika koji je promijenio temu.

Nakon što je dvaput izazvao sumnju u regularnost Big Brothera, Rade je napustio kuću. Dok je on napuštao kuću, njegova supruga Rada urlala je da je prevarena.

“Što su me tako prevarili. Idem i ja, neću da ostanem. Prevarili me svi”, vikala je iz petnih žila.

Večeras, kuću napušta…

Večeras, kuću napušta… #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 13. Novembar 2015

Produkcija štiti Gorana?

Nakon što su u kući ostali samo blizanci Mika i Giba priče o namještanju njihove pobjede pale su u drugi plan, a više se počelo pričati o svim privilegijama koje je tijekom sezone uživao Goran Todić. Sarajliju se smatra favoritom showa, a oni koji pomnije prate show ističu da je njegov sukob s Tinom već drugog dana u kući poprilično zataškan, kao i da je Goran jedini stanar koji je imao privilegiju u kući boraviti s nekim iz vanjskog svijeta.

Još jedan dokaz Goranove privilegiranosti dio gledatelja vidi u razgovoru Big Brothera s Goranom u ispovjedaonici.

“Ti ćeš biti među onim ukućanima koji će biti najzadovoljniji onim što svakog ukućanina najviše brine, a to je kako je prikazan vani”, rekao je Veliki brat Goranu.

Iako nijedna nije bila među favoritkinjama showa, Mirjana se u jednom trenutku pobunila što ona mora nastupati gola, dok je Barbara dobila kostim.

Barbara kao dama burleske! #VelikiBrat

Barbara kao dama burleske! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 23. Novembar 2015

Kraljica burleske – Mirjana! #VelikiBrat

Kraljica burleske – Mirjana! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 23. Novembar 2015