Reporter “Avaza” večeras je snimio video koji pokazuje kakvo je stanje posljednjih sedmica u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Dok se gradom ne može disati, samo pet minuta vožnje na periferiju dolazi se do čistog zraka i prelijepe januarske noći. 

 

I ne čudi što Sarajlije masovno u zimskim danima bježe na uzvišenja iznad grada kako bi “prodisali” i makar malo odmorili oči od sumorne svakodnevice.

Pogledajte video:               


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – A pet minuta vožnje do Vidikovca čist zrak i svježa januarska noć / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.