Općinska organizacija Stranke demokratske aktivnosti (A-SDA) Bosanska Krupa protekle sedmice je predstavila svoje kandidate za Općinsko vijeće općine Bosanska Krupa, te smo predstavili urađeno u mandatnom periodu 2016-2020. godine u kojem je A-SDA Bosanska Krupa imala 6 vijećnika u Općinskom vijeću, nabvodi se u saopćenju ove stranke.

S pravom možemo kazati da je A-SDA bila među najaktivnijim strankama u projektima izgradnje i rekonstrukcije infrastrukture, u projektima koji su od značaja za društvo u kojem živimo. Svakako, našu podršku kroz realizaciju projekata imao je i gospodin Armin Halitović, kojeg Stranka demokratske aktivnosti ove godine podržava za nastavak mandata općinskog načelnika, ističu.

U vremenu kampanje, već smo navikli na razna obećanja, pa čak i obećanja koja nisu u domenu nivoa vlasti kandidata koji su na listama. Navikli smo na direktna i indirektna prozivanja onih koji su proteklih godina šutali u vijeću, koji su i na razne načine vješto zaobilazili Bosansku Krupu, pa u vremenu kampanje očekuju da prodajući jeftine retoričke nebuloze, koje su i prethodnih godina pravile samo dubiozu u vremenu mandata, saopćeno je.

Kako navode, kampanja u Bosanskoj Krupi je započela aktiviranjem “stranačkih botova” koji su spremni, ističu iz ove stranke, bez ranijeg informisanja o bilo čemu, ponižavati zalaganje pojedinaca, ismijavati ili sa lažnim činjenicama pokušavati destabilizirati one koji su za Bosansku Krupu uradili mnogo.

Stranka demokratske aktivnosti (A-SDA) se neće voditi programom kojeg koriste pojedini protukandidati, niti ćemo imati aktivne “botove” koji su spremni na svaki vid komunikacije (bez obraza), već ćemo raditi na afirmaciji vlastitog Plana i programa, a čije predstavljanje možete pratiti na našoj zvaničnoj facebook stranici – A-SDA Bosanska Krupa, kažu iz A-SDA.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.