Poslije nemilih događaja koji se nižu jedan za drugim, danas u ranim jutarnjim satima Hrvatsku je pogodio i zemljotres. Pjevač Aca Lukas je uputio je poruku tim povodom.

Naime, on je na svom Instagram profilu postavio fotografiju uz emotivnu poruku.

– Užas!!! Šta nas sve snalazi ovo je užas!!! Podrška Zagrepčanima i svim građanima Hrvatske! I mojim mnogobrojnim prijateljima i braći!!!! Ja sam sa vama u bolu kao i u dobru, a siguran sam i cijela Srbija!!! Ne dajte se! Iskreno sam potresen i mojim prijateljima na raspolaganju u svako doba gdje god da su! Danas su moji prijatelji u Zagrebu pogođeni nesrećom i ja sam uz njih i sa njima šta god mogu – napisao je Lukas.

 

Više saznajte na izvornom linku: – ACA LUKAS ČUO DA JE HRVATSKU POGODIO SNAŽAN ZEMLJOTRES, ODMAH SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: Poslao snažnu poruku, RIJEČI KOJE SU ODUŠEVILE REGION / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.