Aca Lukas otkrio da li ga je Sonja varala sa Jarićem, da li je imao aferu sa Anom Sević i zašto se kaje zbog veze sa Branislavom!

telegraf.rs
Poslije mnogo tračeva o njegovom privatnom životu, koji su se čuli mjesecima, Aca Lukas je odlučio da konačno otvori dušu i otkrije šta se zaista dogodilo između Sonje i njega, kao i da li je imao aferu sa Anom Sević, kao što se priča.

Aca ovoga puta ništa nije sakrio, i ispričao je mnoge nepoznate detalje iz svog privatnog života.

– Ovo će biti moj posljednji intervju koji se tiče privatnog života, i poslije njega nećete čuti ništa osim muzike i koncerta. Svašta se pisalo, ja sam se uglavnom smijao. Sve je krenulo od mog rastanka sa Sonjom, i to je napravilo medijsku pompu. Naš brak već duže vrijeme nije funkcionisao kako treba. Dok smo živjeli složno i lijepo, živjeli smo, poslije toga to više nije išlo. Da sve spekulacije i kalkulacije presiječem odmah, naš brak se nije raspao zbog treće osobe, nikakvi jarići, kozice, ovčice, nikakve Ane Sević, ništa slično tome. Mi smo se rastali jer nam nije išlo. Voljeli smo se dok smo se slagali, i to je to. Rastanak je bio neminovan – rekao je Lukas i dodao da pomirenja sa Sonjom sigurno neće biti.

– Pomirenja nema. Negdje se neki čudan PR događa oko moje supruge i ne želim da mislim da to ima veze sa njom. Oko nje su pogrešni ljudi, a ja nikada nisam htio da joj određujem društvo. Što se tiče pokušaja pojedinaca da mi spekulacijama naude, moram da im kažem da bi morali mnogo više da se potrude. Kada ćete da shvatite da etiketiranje kod mene nema efekta? Meni svaka etiketa dobro stoji. I najgora. Žao mi je što sam neke od njih pustio u ložu na koncertu gdje su štrčali u odnosu na mojih 20.000 fanova. Pisali su se razni tekstovi od izvora bliskih Sonji kako je molim za oproštaj i svašta nešto. Jednostavno, mi smo se dogovorili da ovako više ne može da funkcioniše, a niko nikog nije prevario. Ja njoj vjerujem i siguran sam da me nije prevarila. Iako ljudi svašta pričaju, a pogotovo sada kada nismo zajedno, svi su hrabri i dušebrižnici. Što se mene tiče, ne dolazite mi s informacijama. Prijatelji, gdje ste bili do sada? – izjavio je pjevač i napomenuo da nije bilo prevare, ni Sonjine, ni njegove.

– Ja znam nju, ona bi mene ostavila da je mislila da sam je prevario, isto kao i ja nju. Ona će uvijek biti moja supruga. Naravno da volim svoju suprugu i ko zna koliko ću je još voljeti. Što bih to krio – objasnio je Aca i razriješio dilemu da li se i zvanično razveo od Sonje.

– Nismo se još sudski razveli. Dokaz da sam korektan u cijeloj priči je i taj da sam joj prepisao kuću i prije nego što smo se razveli. Nerviraju me ti loši savjetodavci oko nje koji pokušavaju da nešto izrovare, pa se poturaju neke priče o Aci, i na kraju se desi da neko bude kriv i `ajde da krivac budem ja. Sad se pisalo i da sam bio sa Anom Sević.

Na pitanje da li je bio sa Anom Sević, Lukas je odgovorio:

– Kategorički tvrdim da ništa nisam imao sa njom. Neko pokušava da mi smjesti. Jedini dokaz koji imaju je nekakva poruka koja je navodno meni napisana, a koju ja nikada nisam dobio od Ane Sević na moj telefon. Pristup mom telefonu imamo isključivo ja i moja supruga, od koje nikada nisam krio telefon. Neka kažu odakle ta poruka, to je vrlo lako. Isto tako, i ja sa svog telefona mogu sam sebi da pošaljem poruku, recimo, od Dženifer Lopez, pa da kažem da me opsijeda – objasnio je Aca i priznao da je najveću grešku u životu napravio kratkom vezom sa Branislavom Pašajlijom.

Napravio sam životnu grešku s time što sam uradio s tom djevojkom, sa Branislavom.Svakom čovjeku se desi neka slabost. Možda malo bijesa, malo sujete, malo svega… uticalo je na to da napravim krvavu glupost. Ne zato što sam uništio mogućnost da se Sonja i ja pomirimo. Ne, i tada sam znao da nema ništa od braka. Ali to sa Branislavom je greška koju sebi nikad neću oprostiti, ne zbog nekog drugog nego zbog sebe. Zato što sam to uradio tako javno. Valjda čovjek negdje ne promisli dobro, a ja ništa nisam uradio namjerno. Ne kažem da mi se nije dopala u tom trenutku, ali ne bi mi se dopala da su druge okolnosti. Ponašao sam se kao klinac – zaključio je Aca Lukas svoju ispovijest.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...