ACA LUKAS U STRAHU: Obezbjeđenje ga prati u stopu!

Star

Aca Lukas nedavno je izjavio da duguje oko 150.000 eura, ali da to po njegovom mišljenju nije velika cifra i da će brzo izmiriti sva dugovanja. Međutim, novinari su ga nedavno zatekli na jednom snimanju gdje je došao u pratnji dva momka koja su ga čuvala. Podsjetimo, Aca je ranije uvijek dolazio sam na sva snimanja, te je odmah zapalo za oko to što se od njega nisu odvajali momci koji su jako krupni i djeluju kao lično obezbjeđenje.

– “Kada u medijima izađe lažna vijest da sam poginuo, najviše se potresu i plaču za mnom ovi kojima dugujem, a dosta ih ima, strefi ih srčka. A kada ja shvatim da zaista nisam mrtav, onda mene strefi srčka kad se sjetim koliko moram da vratim. Oko 150.000 eura dugujem malo ovamo, malo tamo, ali nije to ništa, vratiću sve“, izjavio je Lukas nedavno.

Upravo zato nismo se nimalo iznenadili kada smo ga uhvatili sa obezbjeđenjem. Oni su ga dovezli na snimanje, ispratili do studija, a zatim strpljivo čekali i nadgledali snimanje. Kada se završilo, sa Acom su krenuli nazad do kola i odvezli ga u nepoznatom pravcu.

Da li se Lukas boji ili dobija prijetnje, zbog čega se ne osjeća bezbijedno ili je nešto drugo u pitanju, ne znamo, ali je vjerovatno u nekom problemu.

– “Aca u te momke ima veliko povjerenje, oni su uz njega skoro od početka karijere, ali ih angažuje po potrebi. Izgleda da su opet počeli da ga jure za pare, pa neće da rizikuje da mu neko napravi neprijatnu scenu na javnom mjestu“, kaže naš izvor blizak Lukasu.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...