Adelisa Hodžić, kroz smijeh nam kaže da se konačno „vraća iz mrtvih“! Razlog je naravno nova pjesma koja će, ako je suditi po prvim informacijama, postati veliki hit.

Interesantan naziv pjesme „Ja ću muški“ najavljuje, očito, da Adelisa preuzima stvari u svoje ruke, pa će tako njena karijera ići samo uzlaznom putanjom.

-Pjesmu sam kupila od Ismeta Polovine zvanog Coja iz Sarajeva. Aranžman je radio Zoran Tutun, pjesma je rađena u studiju „em Te“ Mikija Todorovića, dok je spot snimljen u Beogradu pod dirigentskom palicom Dejana Miličevića. U spotu se pojavljuje i Nikola Fatalni koji se još prije 25 godina pojavio u spotu Cece Ražnatović „Ljubav fatalna“ pa otuda i njegov nadimak fatalni – priča nam Adelisa.

Kada ga je Miličević pitao bi li se kao gost pojavio u Adelisinom spotu, Nikola je vrlo rado prihvatio ponudu uz sve moguće komplimente upućene našoj pjevačici.

-Zašto da ne, to je jedna lijepa žena i bila bi mi čast pojaviti se u njenom spotu – rekao je Nikola.

Za potrebe snimanja, Adelisa je, po prvi put u životu, postala crnka te na ovaj njen novi stajling komentari su više nego pozitivni.

-Još samo čekam komentare publike i nadam se da ni ovoga puta neće izostati. Potrudila sam se i vjerujem da će publika to prepoznati – završila je Adelisa.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba