Super zanimljiva Prva liga Federacije BiH nastavlja se od sutra, a zanimljiv susret nas očekuje na stadionu Pod Borićima.

Ekipa NK Jedinstva sutra dočekuje ekipu Goražda u okviru 10. kola, a nakon poraza u Konjicu protiv Igmana, ekipa Vlade Jagodića pobjedom želi prići bliže vodećem Veležu. Velež u ovom kolu dočekuje NK Novi Travnik, dok će međusobni duel odigrati TOŠK i Igman u Tešnju, direktni protivnici Jedinstva.

Problem izabranika Vlade Jagodića je realizacija, dok u odbrani Jedinstvo stoji izuzetno dobro i peta su ekipa prvenstva po broju primljenih golova. Zasluge u ovom statističkom uspjehu nosi i defanzivac Adi Tahirović.

Mladi Tahirović dao je kratak osvrt na predstojeću utakmicu za portal Biscani.net.

,,Moram da se osvrnem na prošlo kolo i poraz u Konjicu od ekipe Igmana, gdje nam je uz odličan pristup i dobru igru nedostajalo samo malo sportske sreće. Sutra igramo protiv Goražda i naš cilj je pobjeda. Pozivam sve navijače, Silu Nebesku jer su oni naš dvanaesti igrač, da nas sutra podrže na utakmici, jer su najbolji navijači u ligi”, izjavio je Adi Tahirović.

Susret je na rasporedu sutra, 13.10.2018. godine (subota), u 15 sati na stadionu “Pod Borićima”.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.