Ne mogu reći da se toliko bojim ajkula. Razumijem da su važna komponenta ekosistema i da su neophodne za rast koralja, te su bitne za ravnotežu vodenog svijeta. Poštujem ih i divim im se, iz daljine, jer zaista su predivna stvorenja. Također znam da su mi male šanse da u životu imam susret sa ajkulom, ali ipak se toga bojim, te zbog toga ne mogu da gledam filmove kao što su “Ralje”.

Definitivno ne želim da se susretnem sa jednom kao što se to desilo Josh Ecclesu. Ali sreća pa se to desilo jer je on zahvaljujući svojoj hrabrosti spasio ajkulin život. Dok je ronio, ugledao je ajkulu koja mu se približava. Nije izgledalo kao da će ga napasti, nego izgleda kao da se igra i želi privući njegovu pažnju, kao da mu govori: “Pogledaj u mene!”.

U tom trenutku je on primijetio kuku na njenom stomaku. U snimku u prilogu možete pogledati kako joj on vadi kuku i ona mu se zahvaljuje. Otpliva od njega, a onda mu se ponovno približi kao da mu je beskrajno zahvalna.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:Ovi ljudi pokušali su nešto napraviti i time nasmijali cijeli internet

Ponekad u životu, koliko god se trudili, stvari jednostavno ne ispadaju onako kako smo se nadali. Nasmijte se i vi ovim smiješnim ljudima i njihovim katastrofama. 😀

“Pokušala sam napraviti zabavan kruh za svoju djecu…”

-Što radiš? -Tuširam se. -Pošalji fotku…Djeca su optužila psa…

Galeb je pokušao mojoj mami ukrasti ručak, ona ga je zgrabila za vrat i rekla: “ne danas”

30 dolara ako kupite dvije lopte, a ako kupujete posebno onda je svaka 10 dolara 😀

Ovo je trebao biti kolač koji izgleda kao duga…

20 fascinantnih fotografija koje vam neće tako lako izaći iz glave

Šareni moljacMala prepelica koja se izlegla pola dana prije ostalih250 godina staro stablo u Jacksonvilleu, SADMaca s nevjerojatno lijepim očimaJeste li ikad vidjeli ovakvo drvo?Ove zlatne poluge na slici vrijede 1.6 milijarda dolara.Pogledajte kako su se kapljice formirale na ovom listu!Munja pogodila dugu?“Imam jednu dlaku obrve koja ne prestaje rasti.”Ovaj fotoaparat se istopio prilikom snimanja lansiranja SpaceX Falcon 9 rakete.Mr. Burns iz Simpsona postoji i u stvarnom svijetu?!Tko kaže da nije moguće autom prevoziti stabla?Jeste li ikad vidjeli bubamaru koja je i crvena i zlatna?U ovoj zgradi je netko miševima napravio ljestve za hitne slučajeve. 🙂Pas s kacigom za snimanjeLuoping, Yunnan provincija, KinaJeste li ikad vidjeli ražu kako pokušava letjeti?Draugen platforma u norveškom moruČovjek koji radi u kamenolomu slikao je dlake na nogama, bile su bijele od prašine.Ovako izgleda “groblje za zrakoplove”.(lajk.hr)