Policajci iz Cazina u saradnji sa Sektorom krim policije MUP-a Unsko-sanskog kantona jučer su u Cazinu zaplijenili veliku količinu droge.

Privedeno je i šest osoba s područja ove općine. Prema riječima Saida Ljubijankića, komandira Policijske stanice Cazin, akcija je provedena nakon jednomjesečnog praćenja s ciljem suzbijanja i sprečavanja zloupotrebe i trgovine narkoticima.

Ljubijankić je potvrdio da je privedeno šest osoba koje su se bavile nelegalnom trgovinom droge.

Policija je akciju provela na prostoru oko tri srednje škole u Cazinu, Prve i druge srednje škole, te Gimnazije, gdje se i prodavala droga. U dosadašnjem toku istrage policajci su pretresli stanove i kuće u kojima su pronašli drogu.

(A. S./Faktor.ba)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.