HRVATSKA će na Europskom prvenstvu sljedećeg ljeta igrati u skupini D s Engleskom, Češkom i pobjednikom iz dodatnih kvalifikacija. Potencijalni protivnici su Srbija, Norveška, Škotska i Izrael.

Domaćini skupine D su London i Glasgow, a Hrvatska prvu utakmicu na Euru igra na Wembleyu protiv Engleske 14. lipnja. Nakon toga seli u Glasgow u kojem će pet dana kasnije igrati protiv Češke. Zadnja utakmica u skupini na rasporedu je 23. lipnja protiv protivnika iz kvalifikacija. U osminu finala idu prve dvije momčadi iz svake skupine te četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Hrvatski navijači izbjegli su logističku noćnu moru eventualnog igranja u skupini A kojoj su domaćini Rim i Baku i puno lakše će im biti putovati do Otoka i savladati 660 kilometara udaljenosti između dva grada domaćina. Najlakše će u Veliku Britaniju biti doći avionom, a ako se danas kupe zrakoplovne karte na Euro se može doći za relativno malo novca.

Redovne linije Croatia Airlinesom i ostalim kompanijama bit će osjetno skuplje, no niskobudžetnim kompanijama poput Ryan Aira može se vrlo jeftino doći do Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupite li danas povratnu kartu iz Zadra za London u terminima od 11. do 24. lipnja, platit ćete ju samo 85 eura, odnosno oko 650 kuna. Letovi od Londona do Glasgowa stoje oko 550 kuna što znači da bi vas transport do Eura stajao oko 1200 kuna.  Te karte će se brzo rasprodati i skočit će im cijena pa požurite. Možete i vlakom od Wembleya do Hampden Parka, no jednosmjerna karta stoji 35 eura pa je avion bolja opcija. Autobus je nešto jeftiniji, ali pripremite se na osam do devet sati puta.

Sve informacije u kupnji ulaznica pročitajte OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Ako danas kupite avionske karte, na Euro možete za 1200 kuna / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.