Ako ne znate šta je twerk, ova Hrvatica će vam pokazati: Svojim izgledom i plesom muškarce ostavlja bez daha

Neizbježna tačka u spotovima svjetskih muzičkih zvijezda

Avaz.ba

Twerk, kao vrsta plesa, posljednjih godina postao je svjetski fenomen. 

Neizbježna je tačka u spotovima svjetskih muzičkih zvijezda, a nije nepoznat ni balkanskim rep pjevačima. 

Jedna od najpoznatijih plesačica ovog popularnog “drmanja zadnjicom” u regionu je Hrvatica iz Osijeka Sarah Seifert. 

Njeni snimci na društvenim mrežama prate desetine hiljada fanova, a svojim izgledom i plesom muškarce ostavlja bez daha. Na Instagram profilu ima čak 74.000 pratilaca.

Sarah je postala poznata nakon što je prije dvije godine učestvovala u hrvatskom “Supertalentu” i otada interes za njeno twerkovanje pokazuje sve veći broj vlasnika noćnih klubova u Hrvatskoj i Srbiji. 

Nadajmo se se da će jednog vikenda nastupiti i u nekom bh. gradu. Pogledajte kako Sarah izgleda i kako izvodi popularni twerk.

(Autor: Avaz)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.