Priča o borilačkom meču o kojem je brujao Balkan, a vezano za Petrita Mazrekaja, bliskog prijatelja Ramuša Haradinaja i Veljka Ražnatovića, sina poznate pjevačice Svetlane Ražnatović Cece, kao da je utihnula. Velika prašina se podigla oko toga da li če doći do meča, a kao potencijalni datum se spominjao 31. avgust.

Navodno je najveći problem lokacija održavanja. Inače, priču je potegnuo borac Petrit Mazrekaj, kojem je Haradinaj lično uručio albansku zastavu na jednom od svečanih prijema zbog sportskih ostvarenja. On je javno prozvao Ražnatovića kako su mu svi dosadašnji mečevi namješteni.

Veljko Ražnatović je ubrzo nakon izjave Petrita Mazrekaja kako ima namještene mečeve odgovorio na prozivke:

– Ma, dosadni su više sa tim i Mazrekaj i svi ostali koji pričaju. Ne obraćam pažnju na te komentare. Tjeram svoju priču, šta da radim. Hvala Bogu, ima sve više ljudi koji shvataju moj trud i odricanje i znaju to da poštuju. Naravno da nijedan moj meč nije bio namješten.

Veljko se tada osvrnuo i na nagađanja da li će doći do borbe.

– Iskreno, mislim da je to samo njegov marketinški trik. Ako je izazivač, onda bi po nekim nepisanim pravilima trebalo da dođe u Srbiju da boksujemo. Nerealno je da čovjek koji je 10 kilograma lakši od mene priča o meču. Bez obzira na sve, stvarno bih volio da dođe do te borbe i da ona bude u Srbiji.

Ipak da je Petrit Mazrekaj krajnje ozbiljan u svojoj namjeri da se bori sa Veljkom Ražnatovićem, te da optužbe Cecinog sina kako je sve ovo marketinški trik nisu jasne govori i najnovija izjava uspješnog sportiste iz Albanije.

Naime, on je poručio kako “Veljko Ražnatović uopšte nije borac, te kako samo ima pare i da je to – to.” Još je dodao i kako je spreman da za ovaj meč ne uzme nijedan cent, te da on ne bi prodao meč ni za cijelu Prištinu, alaudirajući na svoju raniju izjavu kako Ražnatović “kupuje” pobjede.

Petrit Mazrekaj je istakao kako, što se tiče njega, uopšte nije problem da odmjeri snagu sa Veljkom Ražnatović i da je  spreman već sada, ali da se čeka odgovor druge strane.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba