Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

– Kao i uvijek, u Sarajevu je divan provod i posebna emocija za mene. Nemam osećaj da radim, već se i ja provedem, a posebno mi je drago što me ljudi vole i to je taman prilika da im uzvratim ljubav – govori Aleksandra Prijović u razgovoru za “Dnevni avaz”.

Nastupit će u Sarajevu, u jednom od klubova, i to u petak, 14. februara, na Dan zaljubljenih. Aleksandru, koja je nakon udaje za Filipa Živojinovića uzela njegovo prezime, a zbog muzičke karijere, na sceni zadržala djevojačko, pitali smo ima li neki ritual ili omiljeno mjesto koje u Sarajevu uvijek posjeti. 

– Posljednjih nekoliko puta stigla sam pred nastup, a kad god dođem ranije, volim da prošetam, jedem dobru hranu u divnim restoranima. Vidim i ljude koji su mi dugogodišnji prijatelji. Ne znam, rekla bih da mi je svaka ulica i svaki ćošak lijep – kaže Prijović.

Osvrnula se i na Valentinovo te nam je otkrila slave li ona i njen suprug Filip ovaj praznik.

– Kako sam upoznala Filipa, a možda će zvučati kao kliše, svaki dan nam je dan ljubavi. Naravno da obilježimo na neki naš način, ali se trudim da nemamo određene datume kada slavimo ljubav – iskrena je Prijović.

Njihov sin Aleksandar početkom marta proslavit će prvi rođendan.

– Sada je sve vrijeme ovog svijeta za nas troje. I to nam ne smeta. Naravno da odvojimo vrijeme i za nas dvoje, kao i za prijatelje kad god je moguće da se organizujemo. Ali sada kada je Aleksandar malo porastao, uvijek ga vodimo sa sobom – kazala je pjevačica.

Već neko vrijeme se špekulira da je Aleksandra u drugom stanju i da će Aleksandar uskoro dobiti brata ili sestru. To, međutim, nije istina.

– Istina je samo jedna – nisam trudna. Ne znači da neću biti, ali sada nisam – govori nam pjevačica kroz smijeh.

Pitali smo je i kako na njenu karijeru utječe to što joj je Lepa Brena

svekrva.

– Samo pozitivno. Kao što sam već govorila, ona je divna žena i svaki njen savjet je dragocjen – zaključila je Prijović.

Aleksandra je prošle godine oduševila i iznenadila publiku time što je, nakon što se porodila, za kratko vrijeme uspjela vratiti vitku liniju, skinuti višak kilograma i izgledati fantastično.

– Tvrdoglava sam. Kada nešto želim, to mora biti tako. Tako je bilo i s kilogramima – komentirala je tada Prijović za “Dnevni avaz”.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Aleksandra Prijović za “Avaz”: Istina o trudnoći / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.