Zna se da pjevačica Aleksandra Prijović već neko vrijeme uživa u ulozi majke, a ovih je dana dala i kraći intervju za neke srpske medije u kojima je opisala kako se osjeća kao majka i kako provodi vrijeme sa svojim sinom.

Pa je uz sva pitanja oko čuvanja i odnosa sa sinom, dotakla malo i svoje karijere i svega onoga što sljeduje veoma brzo, a neizbježna je bila i priča o Lepoj Breni i njihovom odnosu.

Pa je tako Aleksandra navela kako je majčinstvo i biti majka najljepši osjećaj koji jedna žena može da doživi i da sve majke na svijetu itekako dobro znaju o čemu ona priča i da je sada u fazi da svaki sekund želi da provede sa svojim sinom, jer djeca brzo rastu, te ne želi da propusti bilo šta važno, a posebno ne prve zubiće, riječi i korake.

Na pitanje kako se Brena odnosi prema maloj bebi i da li želi da pomogne, Aleksandra je odgovorila da je Brena uvijek tu za nju i Filipa i da često zove telefonom i pita treba li šta od nje, isto kao i njena i Filipova majka, ali i da su ona i Filip odlučili da se najviše njih dvoje bave svojim sinom, tako da su ostalima poručili da se puno ne miješaju i da će biti pozvani i zamoljeni za neku pomoć ukoliko se pojavi potreba za njom.

Aleksandra je i najavila da planira da se pomalo vraća na scenu, da već radi na nekim novim pjesmama, kao i da bi njen prvi nastup nakon porođaja mogao da bude veoma brzo na jednom festivalu.