Aleksandra Subotić pokrenula je lavinu komentara kada je objavila fotografiju sa dečkom Pecom i potpisala je riječima: “Mi se volimo.”

Atraktivna crnka rukama se naslonila na ramena svog čovjeka s kojim je uživala na jednoj svečanosti, pa se zajedno sa njim i fotografisala. Nakon objave, uslijedili su brojni negativni komentari, u kojima Aleksandru smatraju sponzorušom, a Pecu čovjekom koji to “kod očiju ne vidi”.

Mnogi su, naime, sigurni da je Aleksandra sa njim zbog novca, iako je na tu temu Subotićeva odavno prestala da reaguje.

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić trenutno uživa sa svojim dečkom Petrom Pecom Raspopovićem u ljubavi, a jednu bitnu star u svom životu je riješila nakon izlaska iz “Imaginarijuma” u čemu ju je dečko podržao.

foto: Instagram

Naime, Aleksandra nije bila u potpunosti zadovoljna veličinom grudi koju je ugradila, te je po izlasku iz rijalitija posjetila plastičnog hirurga koji joj je smanjio prpsje.

foto: Instagram

Nakon operacije, Subotićeva je ponosno nosila dekoltirane majice, koje su samo djelimično otkrivele ono što su svi htjeli da vide.

Pošto je svoju liniju dovela do savršenstva, rijaliti učesnica je sada po prvi put poslije intervencije obukla kupaći kostim kostim u kojem se u potpunosti vidjeti koliko je hirurg dobro odradio posao.,

foto: Instagram

Pogledajte kako zapravo izgledaju grudi Aleksandre Subotić nakon operacije:

 

  

 

Izvor: / novi.ba