MANEKENKA Alessandra Ambrosio, bivša anđelica Victoria’s Secreta, ostavila je malo prostora mašti svojim kostimom za karneval u Rio de Janeiru. Njen izgled privukao je veliku pažnju na ovom događaju, a i na Instagramu, gdje je fotografijom koju je objavila napravila pravi kaos, piše Fox News.

Naime, ona je za ovu priliku izabrala kompletić od dijamantnih traka, koji otkriva više neg što pokriva.

“Karneval je”, kratko je napisala u okviru ove objave, koja joj je za jedan dan donijela skoro 280.000 lajkova i čak 1300 komentara.

Kasnije je ipak odlučila prekriti grudi crnom trakom, koju je obukla ispod ove haljine, a onda je uslijedila također neobična odjevna kombinacija metalik boje s crnim trakama i lancima i prozirnim grudnjakom zbog čega se komentari neprestano nižu.

Ambrosio je ovim dokazala da i bez Victoria’s Secreta, u kojem je bila skoro dva desetljeća i koji je napustila 2017. godine, može napraviti pravu pomutnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Alessandra Ambrosio zapalila Instagram u potpuno prozirnom izdanju / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.