Da su sportaši skloni lakom gubljenju živaca ako im ne ide po planu, to znamo. Znamo da će u tom slučaju i reći nešto što inače ne bi, pa je tek pitanje od osobe do osobe koja će uspjeti te potoke negativnosti zadržati negdje u sebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Što, pak, definitivno ne može Alexander Bublik.

Kazahstanski tenisač, koji je rođen u Rusiji, tijekom meča s Henrijem Laaksonenom na ATP turniru u Montpellieru potpuno je izgubio živce u jednom trenutku dvoboja kada je nizao greške za greškom.

– Je*eno mrzim tenis, svim svojim srcem. Je*beno ga mrzim. Najgori sport na svijetu – govorio je Bublik dok su mikrofoni sve snimili.

– Mrzim svaki dan kad moram igrati, mrzim se boriti.

Ako je to bio motivacijski govor, uspio je. Bublik je dobio meč sa 6-7, 6-1, 7-6. Međutim, nije to bilo sve od njega u Montpellieru, u sljedećem kolu “briljirao” je i protiv Davida Goffina. Nije prošao ni jedan servis-gem u kojemu nije odservirao ispod ruke, u drugom je setu propustio pet set-loptu u tie-breaku, na onoj posljednjoj kod 9-8 također je odservirao ispod ruke. 

Bublik’s a head case. https://t.co/yh5aHqdOOc

— Stetson Thomas (@StetsonThomas) February 6, 2020

Izgubio je sljedeća dva poena na način da je napravio dvostruku pogrešku i izbacio backhend izvan igrališta za barem dva metra. Bilo je tu i valjanja po terenu, svega uglavnom… Nick Kyrgios dobiva konkurenciju.


Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Alexander Bublik psovao na terenu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.