Alisa Milano (Alyssa) pozvala je američkog predsjednika Donalda Trampa (Trump) da svoje njujorške hotele pretvori u bolnice za pomoći zbog pandemije koronavirusa

Glumica se oglasila na svom Twitter profilu i zatražila da Tramp pretvori svoje zgrade u medicinske ustanove.


– Tramp je vlasnik koliko hotela u SAD-u? A koliko posebno u Njujorku? Trebao bi ponuditi da ih pretvore u bolnice dok se ne završi ova pandemija. Trebamo krevete. On ih ima – napisala je na društvenoj mreži. 

Tramp posjeduje sedam nekretnina širom Njujorka, uključujući: “Trump International Hotel & Tower New York”, “Trump Tower”, “Trump Palace”, “Trump Park Avenue”, “Trump Place”, “Trump Parc” i historijsku zgradu “610 Park Avenue”. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Alisa Milano poručila Trampu da svoje hotele pretvori u bolnice / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.