Dres zvijezde LA Lakersa, LeBrona Jamesa prodan je za nevjerojatnih 630.000 američkih dolara na aukciji održanoj u četvrtak navečer, prema informacijama Darrena Rovella.  Čak su i hlačice na aukciji preko NBA Auctions i dosegle su do sada ponudu od 3.220 dolara. Inače, LeBron  je na toj utakmici postigao 23 poena, šest asistencija i pet skokova u 19 minuta.

VIDEO: SKUP DODIR

Hezonju kaznili s 25 tisuća $ jer je suca zgrabio za ruku…

Udruga igrača NBA-a donirat će sva sredstva prikupljena na aukciji, tih 630 tisuća i sav novac od prodaje ostala 24 All Star dresa za Mamba on Three Fund i Mamba & Mambacita Sports Foundation. 

LeBron’s 2020 All-Star Game jersey sold last night on @NBAAUCTIONS for $630,000, shattering the record paid for a modern NBA jersey. The previous high for a LeBron Jersey? $192,000 for his high school jersey he wore on the SI cover. pic.twitter.com/dHTKrcjc3i

— Darren Rovell (@darrenrovell) March 6, 2020

Ukupno je prodano 25 dresova s te utakmice od kojih su 24 nošena u prvom dijelu utakmice, a 25. nije. Njega je trebao nositi Portlandov igrač Damian Lillard koji na kraju nije igrao zbog ozljede. 

LUKIN AMERIČKI SAN

Dončićeva majka o NBA čudu: Luka zna kuhati samo špagete

Foto: Kyle Terada

Svaki je igrač LeBronove momčadi igrao je s brojem 2 na leđima u čast Gianne Bryant nesretno stradale u helikopterskoj nesreći, dok su igrači druge momčadi (Giannisa, predvođeni Giannisom Antetokounmpom) na leđima nosili broj 24 u čast njenog oca Kobeja. 


Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – All Star dres LeBrona Jamesa prodan za 630 tisuća dolara! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.