ALO, NEĆU VIŠE DA TE KR*ŠEM U WC-u: Đekson se napio pa se žestoko posvađao sa Minom zbog sek*a, otkrio SVE detalje!

telegraf.rs
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson ušli su u žestok klinč sinoć poslije ponoći, i to zbog sek*a! Naime, nakon što su imali se*s u toaletu, prije žurke, oko dva sata ujutru Đekson je ponovo htio da spava sa Minom, a ona je došla na ideju da to rade u spavaćoj sobi.

Međutim, kada su ušli tamo su zatekli Teodoru i Anđela kako razgovaraju, zbog čega je Đekson besan izletio napolje sa Minom i počela je ozbiljna svađa zbog sek*a!

– Nisam ja neka igračka ovdje, da se igraš sa mnom – počela je Mina.

– Dobro, ja mislim da sam dokazao da mi nisi igračka. Ali, ne dozvoljavam da imam fejl sa tobom u sek*u, jer sam mnogo izložen – rekao je Đekson, žaleći se na to da se nije pokazao tokom posljednje akcije.

– Kakav fejl?! Šta ti je fejl?! – uzviknula je Mina.

– Fejl mi je, brate. Ti ne znaš koliko se ja ložim na tebe... – rekao joj je Đekson.

– Ja znam šta ja mislim, i?! Ne bih se je*ala sa tobom po koji put da mi se ne sviđaš, da mi ne značiš… Razumiješ?! – odgovorila je Mina.

– Plašim se, preventivno… Ti si prelijepa, ja sam preružan, brate… – odgovorio je Đekson.

– I?! – iznervirala se Mina.

– A zašto bih ti vjerovao? 20 puta sam bio povrijeđen, zašto ne bi bio 21. put? – otkrio je Đekson čega se plaši.

– Dobro, misli šta hoćeš – rekla mu je Mina.

– Ja ne znam kako razmišljam, brate, je l` razumiješ? Je l` me kapiraš? Ljut sam na sebe i na Teodoru i Anđela. Šta ima da pričaju na krevetu, imaju 20 ari? Mi se je*emo u je*enom wc-u, na jeb*noj stolici! – žalio se Đekson.

– Moje noge su mnogo slabe brate, ne mogu da te je*em na je*enoj stolici! Hoću u krevetu da te je*em! Koljena moja, koja su kao grisine, hoće da puknu. Ja ne mogu tebe na stolici, hoću u krevetu da te je*em, a mnogo sam izložen. Ja*a me bole, zato mi se danas spustio!– rekao je Đekson.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...