Alunović i Mujagić zlatni na turniru u Crnoj Gori!

Biscani.net
U Pljevlju (Crna Gora) je održan drugi tradicionalni kickboxing turnir "Zlatni Kik bokser Pljevlja" na kojem je učešće uzeo klub borilačkih sportova FAVORIT BH iz Bihaća sa dva takmičara u disciplini low kick.

U Pljevlju (Crna Gora) je održan drugi tradicionalni kickboxing turnir “Zlatni Kik bokser Pljevlja” na kojem je učešće uzeo klub borilačkih sportova FAVORIT BH iz Bihaća sa dva takmičara u disciplini low kick.

Mlađi junior Almir Mujagić je bio brilijantan sa dvije pobjede nokautom protiv Vuka Furtule iz Podgorice i Milana Janjića iz Bara što mu je donijelo laskavu titulu i pehar za najboljeg juniora na turniru.

Rasim Alunović je takođe osvojio zlatnu medalju a protivnik u finalu mu je bio renomirani reprezentativac Crne Gore Remzija Dacić. U prilično izjednačenom meču publika u dvorani je mogla da uživa u vrhunskoj predstavi ova dva borca.

Ova dva mlada borca do kraja godine očekuje još jedan turnir u Hrvatskoj a uspješna godina je samo uvertira za slijedeću u kojoj će nastojati da izbore mjesto u kickboxing reprezentaciji BiH.212

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...