U Velikoj Kladuši je jučer održana 11. Međunarodna atletska utrka na kojoj je učešće uzelo i Planinarsko društvo “Plješevica” Bihać.

PD Plješevica su predstavljali članovi Amar Ćehajić i Emina Gradinović-Ćehajić, koji su ostvarili zapažen rezultat. Naime, Emina je osvojila 3. mjesto, dok je Amar u muškoj kategoriji osvojio 7. mjesto.

Ovom prilikom, u ime sportskog kolektiva, PD “Plješevica” Bihać uputilo je iskrene čestitke Amaru i Emini na ostvarenom rezultatu.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.