Američka reporterka Alex Bozarjian podnijela je tužbu protiv muškarca koji je tokom prijenosa uživo udario po stražnjici dok je prolazio pored nje.

Američka reporterka Alex Bozarjian podnijela je tužbu protiv muškarca koji je tokom prijenosa uživo udario po stražnjici dok je prolazio pored nje.

Bozarjian je izvještavala s utrke, kada se jedan od trkača usudio uhvatiti je za stražnjicu i time je osramotiti pred javnosti.

“Muškarac koji me udario po stražnjici tokom televizijskog prijenosa me napao, objektivizirao i osramotio. Nijedna se žena nikad ne bi smjela naći u ovakvoj situaciji na poslu ili bilo gdje. Ponašaj se bolje”, poručila mu je Bozarjian.

Sportsko vijeće Savane u američkoj Georgiji, gdje se sve odvilo, otkrilo je da zna o kome se radi te da neće tolerirati takvo ponašanje.

“Nećemo tolerirati ovakvo ponašanje na našem eventu. Odlučili smo ovom pojedincu zabraniti učestvovanje na svim našim budućim utrkama”, objavili su na Twitteru.

Muškarac se izvinio reporterki, kazavši da je počinio strašnu grešku.
kazala je da su je neki na društvenim mrežama krivili za incident, rekavši da je sama kriva za to što joj se desilo.

“Možda to dolazi iz nerazumjevanja ljudi jer ne znaju šta je izvještavanje uživo”, kazala je Bozarjian.

Reporterka je priznala da razmatra da li da prihvati Callawayevo izvinjenje.

Više saznajte na izvornom linku: E. Sk. – Američka reporterka podnijela tužbu protiv muškarca koji ju je uhvatio za stražnjicu / (klix.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.