Američki nogomet u gaćicama: Ovo su naše najseksi igračice…

24sata.hr

Amerika. Zemlja slobode, predsjednika Trumpa i dom američkog nogometa u donjem rublju. Kako je ova ideja prošla, vjerojatno ne zna ni sam tvorac, ali neka je. Ubuduće pratimo ovu ligu.

Legends football league službeni je naziv natjecanja u kojem djevojke polugoleigraju američki nogomet. Svoje začetke sport je imao u poluvremenima velikih utakmica, ali ubrzo je prerastao u nešto puno veće. Uživo je gledaniji nego naš dragi HNL pa se tako na prosječnoj utakmici skupi oko 5000 ljudi, ali to je ništa prema zaradi od televizijskih prava.

Ako ste se već zaljubili u ovaj sport, onda za vas imamo dobre vijesti. Nakon Australije, uskoro je planirano proširenje na područje Europe. Igralo bi se u Hamburgu, Barceloni, Amsterdamu, Manchesteru i Dublinu pa biste, dok ste u posjetu rođaku koji je pobjegao u inozemstvo, a njega svi imaju, mogli pogledati i neku od utakmica uživo.

Tvorci lige u promociji otišli su toliko daleko da su kreirali i fantasy football-aplikaciju gdje možete napraviti vlastitu momčad, a mi vam predstavljamo našu ekipu:

Mikayla Wingle

Tanyka Renee

Tracey Willmer

Julie Rolfe

Eliese Zukelman

Ashley Salerno

Adrian Purnell

Jessica Renee

Christina Deavers

Angela Rypien0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...