Taman kada pomislimo da nas ljudi sa svojim postupcima više nikako ne mogu iznenaditi i da smo vidjeli i čuli baš sve, dođu do nas neke nove vijesti, koja nam nanovo postave znak pitanja iznad glave da se upitamo da li je to zaista moguće da se uopšte dešavaju takve stvari negdje u svijetu.

U Americi je izgleda baš sve moguće, pa je tako i ova priča, koja je prosto nemoguća došla iz Amerike iz savezne države Ilinois, gdje se rodila ova djevojka o kojoj je riječ prije tačno 18 godina kao plod ljubavi njenih roditelja ali na samo jednu noć.

Njena majka je zatrudnjela na maturskoj noći sa svojim tadašnjem momkom i spavali su zajedno samo tu noć, da bi devet mjeseci kasnije na svijet došla mala djevojčica. Veza između njene majke i momka se nije nastavila i taj je muškarac i nestao iz njihovoga života.

Osamnaest godina kasnije mala je djevojčica odrasla i upoznala je starijeg i naočitog muškarca, za kojeg baš i nije znala sasvim ni ko je, ni šta je, čime se bavi, odakle dolazi. Postali su i prijatelji, pa je sve češće noći provodila kod toga muškarca i njegove tadašnje djevojke, a kako i sama djevojka kaže, kod njega se uvijek osjećala sigurno i znala je noću i da ulazi u njihovu spavaću sobu i da spava na podu pored njega jer je tada znala da neće imati košmare u snu koji su je znali često mučiti. I tako iz dana u dan ona se lagano zaljubljivala u toga muškarca za kojeg faktički nije ni znala ko je.

I tako u tim nekim njenim dolascima u sobu jedne noći se i taj muškarac spustio kraj nje na pod i počeli su da se maze, i polako su rasli osjećaju jedno prema drugome. S vremenom su i saznali koja je njihova konekcija koja ih je tako lako povezala, kao da su znali da na neki način, kada su se vidjeli, pripadaju jedno drugome. Djevojka je saznala da ja fatalni muškarac u stvari njen otac, sa kojim je njena majka zatrudnjela na maturi i koji je poslije toga nestao iz njihovoga života.

Međutim, to saznanje ni jedno ni drugo nije spriječilo da nastave svoju ljubavnu vezu, da je tako nazovemo, već kako oni sami kažu to saznanje je njihovu vezu još i pojačalo, pa je ubrzo iza toga uslijedila i vjeridba i oboje već uveliko razmišljaju o vjenčanju pa čak i o prinovama.

Ako je i od Amerikanaca, mnogo je.

SAMO ZA PUNOLJETNE, SANDRA AFRIKA OBJAVILA DVIJE SLIKE U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU: Na njoj sve puca, a tek kad vidite ŠTA RADI (FOTO)

Pjevačica Sandra Afrika napravila je pravu pometnju na Instagramu kada je objavila dvije slike.

Naime, ona je obukla uske roze pantalone od lateksa, koji je uparila sa provokativnim topom i u prvi plan stavila grudi.

– Tigrica si, Sandra”, “Šećeru”, “Najzgodnija si“, samo su neki od komentara koje je dobila na Instagramu.

Svi je znate kao voditeljicu u elegantnoj odjeći: A pogledajte kako izgleda Dejana Rosuljaš kada se skine, MUŠKARCIMA NEĆE BITI DOBRO KAD JE VIDE

Dejana Rosuljaš je voditeljica televizije OBN. Navikli smo da je viđamo u elegantnoj odjeći, a sada za promjenu pogledajte kako izgleda u kupaćem kostimu.

Slike sa plaže su dokaz da lijepa voditeljica dobro izgleda.

Naime, prije dvije godine je uživala na plaži, a prvi zadatak joj je bio dobiti preplanuli ten.

Ona se tada posvetila odmoru, sunčanju i kupanju, tako da je boju „nabacila“ vlro brzo. Vremena za odmor je imala dovoljno, pa je Dejana našla skrovite plaže bez previše gužve. Voditeljica voli da odmora daleko od zantiželjnih pogleda.

Privatni život lijepe OBN-ove voditeljice skriven je od očiju javnosti.

Dejana je objavila fotografiju sa vjenčanja, a njen izabranik je Beograđanin koji se godinama vrlo uspješno bavi ekonomskim istraživanjima.

Da podsjetimo, Dejana je uz svoje prezime dodala i suprugovo, pa se sada preziva Rosuljaš Špiler.