O životu premijerke Srbije Ane Brnabić malo se zna..
 
Fotografija koja se prije dvije godine masovno dijelila društvenim mrežama nastala je 2010. godine tokom njenog ljetovanja na Krku.

Inače, premijerka Srbije često ljetuje na Krku, gdje ima i porodičnu kuću.

Foto:Printscreen

Podsjetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić prije nekoliko mjeseci dobila je sina sa svojom djevojkom Milicom, a sada je prvi put javno progovorila o toj temi.

Naime, Ana je gostovala nedavno na konferenciji “World minds”, gdje je odgovarala na brojna politička, ali i privatna pitanja koje joj je postavljao organizator i osnivač istoimene organizacije Rolf dobeli.

Foto:Printscreen

Tako je premijerka prvi put govorila i o nedavno rođenom sinu i koliko je to što je postala roditelj promijenilo i njen pogled na svijet.

Foto:Printscreen

– Morala sam da naučim da funkcionišem sa mnogo manje spavanja. Jednom sam svom timu ispričala koliko sam bila srećna kada je beba podrignula. Roditeljstvo mijenja mnogo toga – rekla je premijerka, piše “Blic.rs”.

Više saznajte na izvornom linku: – ANA BRNABIĆ OBUKLA BIKINI, NJENA SLIKA HIT NA INTERNETU: Evo kako premijerka Srbije izgleda u OPUŠTENOM IZDANJU! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.