Ana Brnabić, predsjednica Vlade Srbije je u emisiji „Ćirilica“ pokazala sliku Danila i Milice, djece predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Donijela sam jednu fotografiju, ovo ne zna predsjednik, šef, ubiće me vjerovatno. Evo ovo su njegova deca, Danilo i Milica, koji rade kao volonteri. I ja bih mislila da u ovoj cijeloj situaciji vi imate jednu zemlju koja se ponosi svim tim skupa. I time što se predsjednik bori, time što se vlada bori, time što slušamo struku i da smu tu jedni i jedinstveni. A sa druge strane, kontrateg, da se toj djeci prijeti“, rekla je Brnabić.

Vučić je sredinom marta odgovarajući na pitanje zašto aktivisti SNS imaju zaštitne maske dok za njima vlada nestašica, rekao:

“Evo, moj sin i ćerka su danas obezbijedili porodice jedanaest penzionera bez maske”.

Na slici koju je Brnabić pokazala Danilo i Milica imaju maske.

 

Više saznajte na izvornom linku: – ANA BRNABIĆ SINOĆ U EMISIJI IZVADILA SLIKU VUČIĆEVE DJECE: “Ubiće me šef ako ovo vidi, ali…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.