Karađorđe Subotić je, u intervjuu za “Svet” pred ulazak u “Zadrugu 3”, otkrio šokantne informacije o svom nesuđenom zetu Davidu Dragojeviću.

– Dok smo bili u “Zadruzi” ja sam jasno vidio da se on nabacuje Luni Đogani, to je i Aleksandra (prim.aut. Subotić) vidjela, pa se ponašala kao očajna žena – ispričao je Karađorđe.

– Sada se David druži sa Lunom jer prema njoj i dalje gaji simpatije, pogledom razmjenjuje energije.

– Da Ana Korać ostavi Davida, on bi smuvao Lunu – uvjeren je Subotić.

Osim toga, on je istakao da mu je strašno to što su Dalila i Dejan Dragojević u svađi sa Biljanom, za koju ističe da je “divna žena”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.